Muziekprojecten op maat
Blog
Vakantieorkest van start in Roden!
  • Datum:
  • 14 juli 2016

De club van 80 vakantiemuzikanten was bijna compleet, bij de startrepetitie van het Drents Vakantie Orkest 2016! In het muziekcentrum Noordenveld Roden kreeg iedereen een eigen muziekmap, met de bladmuziek van gevarieerd repertoire: originele blaasmuziek, lichte werken en een mars (mede mogelijk gemaakt door sponsoring). Het Drents-Friese dirigententeam leidde het grote (hafabra-)blaasorkest soepeltjes door de startrepetitie, onder toeziend oog van DVO-mascotte Hunebartje!

met Thom  repertoire foto Thom  hunebartje 2
map seyanda  metJohan  derde helft

De eerste reacties zijn positief; gezellige sfeer, fijn om de embouchure op peil te houden in de vakantie en …  leuk repertoire met genoeg uitdaging om de komende vakantieweken samen op te repeteren. Volgende week maken we een groepsfoto, en over twee weken komt gastdirigent Jacob de Haan naar Roden, i.v.m. de voorbereidingen op een Nederlandse premiére!
Check de website en facebookpagina voor updates, of kom gezellig langs bij een van de repetities!