Toonaangevende projecten van opmaat tot slotakkoord!
Blog
Feestelijke Swing-Out Nijmegen op 18 november
  • Datum:
  • 6 november 2017

Tijdens de allerlaatste editie van Sw!ng-!nn 2017 op 18 november ontstaat een megabigband van amateurmuzikanten in het Cinemec bioscoopcomplex van Nijmegen. Composer in residence Peter Kleine Schaars dirigeert nog één keer zijn nieuwste repertoire lichte muziek, het driedelige werk “Family Fun”, met een scala aan speelstijlen uit de lichte muziek.

Gratis miniscores en verloting orkestsets!
Deze Sw!ng-Out wordt georganiseerd in samenwerking met de Nijmeegse Federatie van Muziekverenigingen en is de hele dag gratis te bezoeken. Dirigenten kunnen een miniscore aanvragen! en van elk deel wordt een complete orkestset verloot onder de aanwezigen tijdens de publiekspresentatie (aanvang 16.30 uur).

Bigband Jalafusi uit Ede sluit zich aan in de megabigband en verzorgt na afloop ook een eigen optreden.

Kijk voor alle informatie op WWW.SWINGINN.INFO.
Aanmelden voor deelname kan overigens nog steeds!