Toonaangevende projecten van opmaat tot slotakkoord!
Blog
Play-in Stadskanaal krijgt primeur van Jacob de Haan!
  • Datum:
  • 10 februari 2018

De Hymn of Cittaslow van Jacob de Haan wordt opgenomen in de setlist van de Fellowship Play-in gaat op 7 juli in Stadskanaal.
Cittaslow is een internationaal keurmerk, die toegekend wordt aan gemeenten die goed scoren op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit.  Jacob de Haan kreeg deze eervolle compositieopdracht van de organisatie Cittaslow International, de Hymn is bedoeld is voor alle Cittaslowgemeentes in de wereld. Noord-Nederland kent twee Cittaslow-gemeentes, Borger-Odoorn en Westerwolde.

Jacob de Haan dirigeert deze Noord-Nederlandse premiere van de Hymn of Cittaslow zelf, net als alle andere werken die voor deze play-in tournee geselecteerd worden.  Aanmelden voor deelname is mogelijk voor amateurmuzikanten van alle leeftijden, niveau plm B.-diploma.