Toonaangevende projecten van opmaat tot slotakkoord!
Blog
Gratis bladmuziek voor verenigingen
  • Datum:
  • 14 mei 2018

Voor de vierde editie van het Drents Vakantie Orkest schrijft componist Erik Peetam het driedelig werk Echomania. Dit werk is bedoeld om kinderen uit het publiek te interesseren voor blaasmuziek als hobby. Het werk zal tijdens  drie optredens (in Dwingeloo, Steenwijk en Smilde)  in premiere gaan, waarbij de kids, na een korte introductieworkshop, een verrassende muzikale rol krijgen!

Muziekverenigingen die één (of meer) muzikanten afvaardigen naar het Drents Vakantie Orkest 2018 ontvangen de bladmuziek van dit werk na de zomervakantie automatisch via mail, zodat hun (jeugd)orkest het óók kan gebruiken voor promotieoptredens.

Met deze geste hopen Stichting Betoeterd en uitgeverij Muzerik een bijdrage te leveren aan de promotie van de blaasmuziek in de regio.

N.B. Individuele muzikanten kunnen zich ook digitaal aanmelden.