Toonaangevende projecten van opmaat tot slotakkoord!
Blog
Mooie cheque Jeugdcultuurfonds
  • Datum:
  • 5 mei 2018

Beilen/Assen- Tijdens de eerste van de twee gratis workshopmiddagen Ontdek je talent op een muziekinstrument ontving Koert Thalen, coördinator van het Jeugdfonds Sport en Cultuur (de nieuwe naam van Jeugdcultuurfonds en het Jeugdsportfonds) een cheque ter waarde van 319,75 euro. Het bedrag is o.a. ingezameld tijdens een play-in eind januari in Smilde en een emballagebonnetjesactie. Met deze gift kan het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe (de nieuwe naam van het Jeugdcultuurfonds) ook kinderen in de gemeente Midden-Drenthe financieel ondersteunen in hun culturele of sportieve activiteiten.

Nog gratis muziekworkshop op 9 mei
Woensdag 9 mei is de tweede muziekmiddag waar alle kinderen tussen 8 en 18 jaar (vanaf 14.30 uur) welkom zijn om een blaasmuziekinstrument uit te proberen o.l.v. muziekjuf Lauri Bruins. Iedere deelnemer mag op de foto met zijn/haar favoriete instrument. Informatie is te vinden op www.muziekcarrousel.info