Toonaangevende projecten van opmaat tot slotakkoord!
Blog
“Toeteren” met 50% korting
  • Datum:
  • 22 mei 2018

Je zult maar trompet spelen, door leken vaak gezien als de ultieme “toeter”…. “Wat heb je toch altijd te toeteren?” vragen familie, vrienden en kennissen zich vaak af. Feit is dat je als trompettist in tal van orkestvormen terecht kunt, de keuze is reuze: harmonie, bigband, symfonieorkest, dweilorkest, showband,  fanfare, dixielandband, brassband, etc.
Muzikanten die zich niet laten begrenzen tot één orkest, genre of orkestsoort noem ik graag “betoeterd”. Het zijn stoere meiden of dito kerels (ongeacht leeftijd) die met hun “toeter” graag op pad gaan om nieuwe muziek te leren kennen, nieuwe muziekvrienden te maken  en soms zelfs nieuwsgierig zijn naar hun eigen muzikale grenzen.

Ben of ken jij zo’n trompettist(e)? Dan heb ik een eenmalig aanbod voor je/haar/hem:
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief Betoeterd, dan heb je tot 1 juni recht op een betoeterde korting van 50% als je in de trompet/cornetsectie meedoet aan de Fellowship Play-in in Stadskanaal op 7 juli of het Drents Vakantie Orkest 2018 (allebei mag ook!).

Inschrijven voor de Nieuwsbrief Betoeterd doe je via https://buroreprise.nl/nieuwbrief/ 
Vermeld vervolgens je naam en mailadres bij je inschrijving voor de play-in en/of het Drents Vakantie Orkest 2018 dan krijg je nader bericht over de verwerking van je korting.