Muziekprojecten op maat
Blog
Sijtze van der Hoek presenteert Fellowship Concert
  • Datum:
  • 14 juni 2018

Het afsluitend concert van de Fellowship Play-in o.l.v. Jacob de Haan op 8 juli in Stadskanaal wordt gepresenteerd door Sijtze van der Hoek!   Sijtze is niet alleen bekend als ervaren dirigent, zoals van het Drents Vakantie Orkest 2018, hij treedt steeds vaker op als livestream-commentator  van evenementen als de Open Nederlands Fanfare Kampioenschappen en dit weekend tijdens het (nieuwe!) SurventoBrass Festival in Surhuisterveen.

Sijtze van der Hoek zal het repertoire van het slotconcert op 8 juli van deskundig commentaar voorzien, in samenwerking met dirigent/componiste Jacob de Haan. Het Slotconcert is GRATIS toegankelijk en zal plaatsvinden rond 16.30 uur in Sporthal De Spont Stadskanaal, of bij goed weer in het centrum van Stadskanaal. Eén van de hoogtepunten van het concert zal de Noord-Nederlandse premiere van de Hymn of Cittaslow zijn!
Aanmelden voor deelname is overigens nog steeds mogelijk, volg deze link voor alle informatie.