Muziekprojecten op maat
Blog
Inschrijving TWO2020 open!
  • Datum:
  • 11 februari 2020

De inschrijving voor muzikanten die mee willen doen aan het TWO2020-project met (muziek van) Jan en Jacob de Haan is geopend! Aanmelding staat open voor muzikanten van alle leeftijden met een speelniveau van minimaal C. Op zondag 14 juni staat de inzeep(zon)dag van dit harmonieprojectorkest gepland in RABO Theater De Meenthe Steenwijk, in de zaal waar het orkest op zondagmiddag 4 oktober zal concerteren o.l.v. dirigenten Thom Zigterman en Floris de Wever.
Na de zomervakantie wordt het repetitieschema vervolgd op 23 augustus, 6 september, 20 september, 29 september en 3 oktober in De Wijk (Dr.) waar het orkest te gast is op de repetitielocatie van Kon. Muziekvereniging Apollo De Wijk.

Na aanmelding ontvang je z.s.m. bericht over je plaatsingsmogelijkheden.