Muziekprojecten op maat
Blog
TWO speelt premiere Duoloque – Jan de Haan
  • Datum:
  • 2 maart 2020

De setlist voor het Tribute Wind Orchestra 2020 kent een bijzondere premiere. Onlangs verraste componist Jan de Haan zijn dochter Hermanda (bugelspeelster bij brassband Pro Rege) en kleindochter Lianne (althoorniste bij Soli Brass en brassband Pro Rege) met een nieuw werk voor bugel, althoorn en orkest. Beide dames bereiden zich voor op de premiereuitvoering van “Duoloque” met het Tribute Wind Orchestra 2020 onder leiding van Jan de Haan zelf, tijdens het concert A Brotherhood Tribute op zondagmiddag 4 oktober in RABO Theater De Meenthe Steenwijk.
Dirigenten en deelnemers van het Tribute Wind Orchestra 2020 zijn zeer vereerd om deze bijzondere première te mogen verzorgen.

– Aanmeldingen van muzikanten (minimaal C-diploma/niveau, ongeacht leeftijd) voor deelname aan het TWO2020-project zijn welkom via het inschrijfformulier.
– Kaarten voor het concert kunnen op dit moment alleen via deze website gereserveerd worden.