Muziekprojecten op maat
Blog
Annulering jubileum DVO
  • Datum:
  • 1 april 2020

Het coronavirus zet de wereld op zijn kop. De verwachting is dat de effecten ervan nog een langere periode aanzullen houden, weken, maanden misschien langer. Niemand die het weet. Sinds kort weten we dat er zelfs nog strengere maatregelen nodig zijn om het virus de baas te worden.
In een dergelijke tijd lijkt het organiseren van en het inschrijven voor een muziekproject van zeer ondergeschikt belang. Op dit moment komen er al geen nieuwe aanmeldingen meer binnen. En het is zeer de vraag of de huidige deelnemers hun deelname zullen kunnen en willen doorzetten, nu de wereld om ons heen zo snel verandert. Zeer begrijpelijk.

Zodra de coronastress afneemt -en niemand weet wanneer het zover is – zal ieders aandacht uitgaan naar de belangrijkste maatschappelijke en persoonlijke basisvoorzieningen zoals de gezondheid(szorg) en de economische situatie. Om die “herstelbewegingen” op persoonlijk en maatschappelijk vlak niet in de weg te zitten, is besloten om de jubileumeditie van het Drents Vakantie Orkest 2020 te annuleren.

Het voelt als een onvermijdelijk besluit, waarmee we tijdig duidelijkheid scheppen voor alle betrokkenen (deelnemers, concertlocaties, sponsors). We hopen op ieders begrip en medewerking.

Alle deelnemers ontvangen de komende tijd hun (volledige) aanbetaling terug. Alle sponsors en locatiecontactpersonen krijgen de komende tijd persoonlijk bericht.

We wensen iedereen hoe dan ook een fijne zomer, met of zonder muziek, binnen of buiten de Drentse provinciegrenzen. Blijf gezond en blijf genieten van muziek!