Muziekprojecten op maat
Blog
The Passion Is Lost;-)
  • Datum:
  • 11 oktober 2020

Nah, hoor je maanden niets van mij en dan begin ik met zo’n titel? Klopt…. Het staat er wat pathetisch in het Engels maar -om maar met de deur in huis te vallen- het staat precies voor de huidige stand van zaken rondom Buro Reprise: de passie voor het bedenken en organiseren van orkestprojecten is weg, kwijt, verloren. Het is niet anders.
Het lijkt erop dat ik m’n dagen ook prima kan volplannen zonder mijn orkestprojecten of andere muziekactiviteiten. Zelf vind ik het eigenlijk ook wel vreemd, dat de Corona-pandemie dit schijnbaar met mij doet, maar ik heb er geen moeite mee. Sterker nog, ik geniet enorm van m’n huidige leventje als jonge pensionado;-) Een belangrijke reden waarom ik het op deze plek meld is dat ik op zoek ben naar “overnamepartners” van een aantal projecten. Mocht je interesse hebben of iemand willen tippen, hoor ik het wel.