Muziekprojecten op maat
Buro Reprise

Buro Reprise is in 2010 ontstaan uit een match tussen passie en professie van Neerlandica en amateur-muzikante Jeannet Boverhof.  
De liefde voor de blaasmuziek zette haar aan om uiteenlopende initiatieven te nemen op het gebied van de profilering van deze culturele sector, zoals een wekelijks radioprogramma Hoog van de Toren, bestuurs- en pr-werk voor de plaatselijke muziekvereniging en voor de landelijke belangenorganisatie KNMO.

Anno 2019 is Buro Reprise gespecialiseerd in het initiëren, financieren en uitvoeren van uiteenlopende muziekgerelateerde projecten. De bedrijfsnaam is afgeleid van de muziekterm “reprise”.  Een reprise is een herhaling van een thema. Een melodisch thema dat nogmaals tot klinken gebracht wordt, maar dan “net even anders”.  Zodat die melodie nog urenlang rondzingt in je gedachten.
Want de kracht van herhaling is sterk. En deze kracht is ook de inspiratie voor de projecten van Buro Reprise. De kracht die ervoor zorgt dat de projecten “de boventoon voeren”.
Het is de ambitie van Buro Reprise om projecten te realiseren die toonaangevend zijn, van opmaat tot slotakkoord.

Jeannet Boverhof 

Oja….en natuurlijk weet ik, als Neerlandica, wel dat je Bureau niet als Buro moet spellen, maar ik ben graag een beetje tegendraads;-)

Bekijk m’n dienstenpakket en portfolio en neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken.