Muziekprojecten op maat
DLF-formulier arrangeur

Er staat een mooi muziekproject op stapel: Drentse Liedjes op tournee (door Drenthe)!
Voor het arrangeren van de Drentstalige liedjes is de inzet van één of meerdere arrangeurs nodig. Denk je dat dit iets voor jou is? Maak dan je interesse kenbaar met onderstaand formulier!

Het formulier is uitsluitend bedoeld als een – voor mij praktische- manier om jouw interesse zo goed mogelijk in kaart te brengen. Het verplicht je tot niets, en er kunnen geen rechten (of plichten;-)) aan ontleend worden. Je informatie wordt uitsluitend gebruikt voor een zorgvuldige voorbereiding op de selectieprocedure van arrangeurs voor het project Drentse liedjes op tournee.

  Interesseformulier DLF-arrangeur

  Mijn naam (verplicht)

  Mijn adres (verplicht)

  Mijn postcode en woonplaats (verplicht)

  Mijn emailadres (verplicht)

  Mijn telefoonnummer is

  Ik heb interesse om als liedarrangeur mee te werken aan het project Drentse Liedjes op tournee.

  Mijn ervaring met het arrangeren van liedjes voor hafabra omschrijf ik als:
  nauwelijksredelijkveelzeer ervaren

  Mijn stijl van arrangeren omschrijf ikzelf als volgt:

  Betrokkenheid bij het selecteren van de te arrangeren liedjes vind ik:
  onontbeerlijkbelangrijk maar niet noodzakelijkmaakt mij niet uit

  Ik spreek en versta Drents*:
  helemaal nietbeetjeredelijkgoedgeboren en getogen Drent
  *dit is géén voorwaarde!

  Ik kan geluidsfragmenten of scores van mijn arrangementen sturen.
  janee

  Ik heb interesse voor het verzorgen van:
  één arrangementtwee of drie arrangementenvier of vijf arrangementenmaakt me niet uit

  Mijn tarief is:

  Verdere toelichting:

  Dank voor je interesse-omschrijving!
  gebruik van deze informatie is uitsluitend bedoeld voor de voorbereidingen op dit project en zal vertrouwelijk behandeld worden. Zodra er aanleiding voor is, neem ik contact op voor een persoonlijk gesprek. Ook wanneer er voortgangsupdates zijn, krijg je bericht!