Toonaangevende projecten van opmaat tot slotakkoord!
Blog
Fellowship Play-in Smilde o.l.v. Jacob de Haan
  • Datum:
  • 27 januari 2018

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27 januari 2018
09:30 - 17:00

Categorieën Geen Categorieën


Jacob de Haan dirigeert in 2018 een aantal play-in’s in het kader van zijn compositie The Fellowship. Dit werk is geschreven ter gelegenheid van een stedenband tussen een Duitse en een Franse gemeente. In 2018 neemt De Haan deze compositie mee ‘op tournee’ door Nederland, nadat het een succesvolle Nederlandse première beleefde tijdens de Premiere Play-in op 4 november t.g.v. het 40-jarig jubileum van muziekvereniging Oosterbroek in Zuidbroek (foto: Harm Mooibroek).

Op 27 januari 2018 is de componist-dirigent te gast bij muziekvereniging Oranje Nassau in Smilde voor de eerste Fellowship Play-in van 2018. Elke Fellowship Play-in is toegankelijk voor hafabra-amateurmuzikanten van alle leeftijden met ongeveer B-niveau. Naast The Fellowship dirigeert De Haan ook een selectie van andere werken uit zijn omvangrijke oeuvre! 
Inschrijving voor deelname verloopt via deze website.

De Fellowship Play-in Smilde op 27 januari 2018 start om 9.30 uur, in kerkgebouw De Rank aan de Suermondsweg 1 in Smilde.

Om 16.30 uur verzorgt het play-in orkest o.l.v. Jacob de Haan een presentatieconcert, waarvan de opbrengst (vrije gift) ten gunste komt aan het Jeugd Cultuur Fonds Drenthe.