Muziekprojecten op maat
Apollo Den Oever ontvangt Jacob de Haan

Muziekvereniging Apollo Den Oever is gastheer van de Sloteditie van de Fellowship Play-in van componist-dirigent Jacob de Haan op zondag 14 oktober in het Vikingschip van Den Oever.

Muziekvereniging Apollo is een harmonieorkest uit Den Oever. In deze vissersplaats klinken van oudsher de orkestklanken op vrijdagavond; dan kwamen de vissers weer terug van zee en konden na een wasbeurt en een warme hap aanschuiven bij het orkest. Sommigen waren laat en kwamen vol visgeuren meeoefenen.

Inmiddels is muziekvereniging Apollo 99 jaar oud en is de vislucht verdwenen, maar nog steeds op vrijdagavond pakken zo’n ruime 30 leden hun instrument in om samen te musiceren. Dit doen zij in het Vikingschip, een theater dat tot stand kwam en draait op de inzet van vrijwilligers uit de bevolking waaronder enkele orkestleden. Apollo is daarom ook trots op hun theater.

 

Apollo staat onder directie van Jeroen Drenth, één van de vele muzikale Wieringers. De trombonist speelde jaren in de musicalorkesten van Joop van der Ende en de laatste jaren tourt hij mee met het orkest van Pieter Jan Leusink. Zijn kracht is zijn enorm muzikale oor en zijn vertrouwen in de leden van het orkest waardoor menig lid zichzelf regelmatig overtreft.

Deelname aan de Fellowship Play-in o.l.v. en met muziek van Jacob de Haan op 14 oktober in Den Oever staat open voor alle hafabra-muzikanten van alle leeftijden, met plm B-niveau. Jacob de Haan studeert een selectie van zijn werken in met het Play-in orkest.

Schrijf je in via onderstaand formulier.

  Aanmelding Sloteditie Fellowship 14 okt 2018 De Oever (Noord-Holland)

  Mijn naam (verplicht)

  Mijn adres (verplicht)

  Mijn postcode en woonplaats (verplicht)

  Mijn emailadres (verplicht)

  Mijn telefoonnummer is

  Ik meld mij hierbij aan als deelnemer in het eendags play-in orkest van de Fellowship Play-in op 14 oktober in het Vikingschip van Den Oever, Noord-Holland o.l.v. Jacob de Haan.

  Ik speel in dit fellowship play-in orkest graag:
  piccolofluitBes-klarinetEs-klarinetBas-klarinetbugelEs-cornetsopraansaxofoonaltsaxofoontenorsaxofoonbaritonsaxofoonF-hoorntrompetcornettrombonebastrombonefagothobobaritoneufoniumEs-BasBes-Basdrumsmelodisch slagwerkpercussie

  Ik speel op het niveau van:

  Kosten voor deelname zijn €25,-

  Toelichting: