Muziekprojecten op maat
Concert From the British Isles


Het concert “From the British Isles” vindt plaats op woensdagavond 26 september 2018 in het Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Met dit unieke, eenmalige concert viert componist-dirigent Johan de Meij twee jubilea, samen met muzikanten en liefhebbers van de symfonische blaasmuziek.  Allereerst is het in 2018 30 jaar geleden dat De Meij zijn allereerste meesterwerk, The Lord of the Rings, componeerde. Het jaar 2018 is ook het jaar waarin Johan de Meij zijn 65e verjaardag viert!

Het complete projectorkest “Johan de Meij Jubileum Orkest”, samengesteld uit muzikanten uit Noord-Nederland (en daarbuiten), onder leiding van componist-dirigent Johan de Meij zelf en de dirigenten Thom Zigterman en Floris de Wever houden op dinsdagavond 25 september een (besloten) generale repetitie.
Ook op woensdagavond 26 september tijdens het concert staat het orkest onder leiding van Johan de Meij, Thom Zigterman en Floris de Wever.

                    

Het symfonisch blaasorkest brengt een aantrekkelijk en gevarieerd concertrepertoire ten gehore, uiteraard met diverse werken van de jubilerende Maestro Johan de Meij, maar ook van Gustav Holst en Percy Grainger.

Meespelen in het orkest? Daar zijn nog beperkte mogelijkheden voor.

Details over kaartverkoop volgen.
Wil je nu al een kaart reserveren, mail dan naar de organisatie.