Toonaangevende projecten van opmaat tot slotakkoord!
klarinettensessie JdM projectorkest

Niet iedere klarinettist(e) durft zich aan te melden voor deelname aan het Johan de Meij projectorkest, hebben we gemerkt uit reacties. Misschien twijfel jij ook of je het niveau wel aankunt, misschien wéét je eigenlijk helemaal niet welk speelniveau je hebt of wil je alvast graag kennis maken met één van de dirigenten?
Meld je dan aan voor de eenmalige klarinettensessie van dirigent Floris de Wever! op zondagmiddag 15 april 14.00-15.00 uur
Locatie: De Notenkraker, Noordveen 21, Beilen (ingang achterzijde)

Je krijgt, samen met andere klarinettisten, vooraf een of meerdere partijen uitgereikt/gemaild van het concertrepertoire, die gezamenlijk doorgespeeld worden tijdens de sessie.
Na afloop kun je een definitief besluit nemen over je beschikbaarheid voor het projectorkest en hoor je gelijk of en op welke rij je geplaatst kunt worden!

Ik kom graag in aanmerking voor vrijblijvende deelname aan de klarinettensessie t.b.v. het Johan de Meij projectorkest (datum en locatie nog te bepalen).
Na afloop besluit ik in overleg met dirigent Floris De Wever, of en op welke rij ik deelneem aan het Johan de Meij projectorkest.

Geef hieronder de naam van het orkest, of de orkesten waar je op dit moment speelt: