Muziekprojecten op maat
Repetitieschema JdM projectorkest

Voor de repetities van dit orkestproject hebben we drie locaties geselecteerd:

zondag 8 juli: kennismakings- en inzeepmiddag in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk
Deelnemers en dirigenten ontmoeten elkaar in één van de sfeervolle theaterzalen van De Meenthe in Steenwijk, een theater met een ondernemende en gastvrije directie.  Steenwijk ligt in de kop van Overijssel aan de A32, vanuit het zuiden op plm. 25 autominuten boven Zwolle. De Meenthe is gelegen vlakbij het NS-station. 

25 & 26 aug: het eerste studieweekend vindt plaats  in groepsaccomodatie op camping De Wolfskuylen in de bossen van Gees (Drenthe). Deze camping beschikt over zowel een ruimte repetitielocatie als voldoende slaapgelegenheid, in een groepslocatie of (met eigen tent of camper) op het kampeerterrein. De locatie kent genoeg parkeergelegenheid.

   

15 & 16 sept: voor het tweede studieweekend zijn we te gast in de oefenlocatie van de  Koninklijke muziekvereniging Apollo De Wijk.

22 & 23 sept: ook het derde studieweekend  zijn we te gast in de oefenlocatie van  de Koninklijke muziekvereniging Apollo De Wijk.

Apollo’s repetitielocatie is gelegen in De Wijk, een dorp vlakbij Meppel, gelegenaande A28. plm 15 auotminuten boven Zwolle. Deze repetitielocatie, waar zowel de harmonie, het jeugdorkest als de malletband wekelijks repeteert, kent een goede akoestiek. De locatie heeft eigen cateringvoorzieningen en genoeg parkeergelegenheid.

Kijk hier voor concert en generale repetitie.