Muziekprojecten op maat
Opzet van het MaisStro Concert

mais2stromais2stro

Naar het voorbeeld van het AVROTROS-programma Maestro gaat we een “Mais & Stro Concert” organiseren op vrijdagavond 6 maart 2015 in de Groene Hal van de Drenthehal Beilen.
Een concert vóór en dóór mensen uit Midden-Drenthe!

Het Maisstro-orkest o.l.v. oppermaestro Egbert Stroeve
Moeten we daar het fameuze Balletorkest voor laten invliegen vanuit ‘het Hilversumse’? Nee hoor. Midden-Drenthe kent minstens zeven amateurorkesten en talloze vrijgevestigde muziekdocenten én culturele centra,  waar talloze muzikanten rondlopen die een stevig partijtje mee kunnen spelen in het Maisstro-Orkest van Midden-Drenthe! Ook individuele amateurmuzikanten hebben zich aangemeld bij het Mais&Stro orkest, dat speciaal voor dit concert samengesteld is. Onder leiding van de oppermaestro studeren zij, in vier repetities, een avondvullend programma in!  Wie spelen er mee in het Mais&Stro Orkest? Bekijk de deelnemerslijst!

De Maisstro-jury
Gaan we topvioliste  Isabelle van Keulen in de jury vragen? Ehm… dat kan… maar waarom zouden we dat doen, als er genoeg kenners in de regio te vinden zijn die graag hun (al dan niet deskundige) mening geven? We hebben een bijzonder juryteam samengesteld!

De Maisstro-kandidaten
Dus Carlo Boszhard en Marlies Dekker komen naar Midden-Drenthe als Mais&Stro-kandidaten? Welnee, ieder dorp van Midden-Drenthe heeft z’n eigen “beroemdheid” die dit avontuur aangaat, en zich dapper  in de strijd werpt om de Mais & Stro Bokaal! Er zijn zes kandidaten benaderd, het team is compleet!

Presentator
Voor de presentatie van het Mais & Stro Concert is Lammert uut Orvelt gevraagd, de enige conferencier van Midden-Drenthe!

Bijzondere trompetsolist!
Om de avond extra luister bij te zetten, hebben we een topsolist op trompet weten te strikken: Ramses Helmus!

 

mais2stromais2stro