Muziekprojecten op maat
Ido Gerard Kempenaar

Dirigent Ido Gerard Kempenaar (Leeuwarden, 1980) leidt zowel de repetities als de premiere-uitvoering van het project “Der Wie Ris” (orkest, koor en solisten), een éénmalige Friese premiere van de compositie “Es war Einmal” van Jan Van der Roost.

Ido Gerard Kempenaar heeft een grote staat van dienst. Na zijn bachelor klassiek slagwerk, studeerde hij in 2009 cum laude af als hafabra-dirigent, aan het Prins Claus Conservatorium Groningen.
Op dit moment dirigeert hij met veel succes kampioensdivisionist brassband Spikerpakkenband in Opsterland, 1e divisionist Fanfare Joost Wiersma in Jistrum, 2e divisionist Fanfare Beatrix in Doezum en 3e divionist brassband Halleluja in Menaam. Daarnaast dirigeerde hij al eens het Orkest der Koninklijke Marechaussee, was hij assistent dirigent bij het Wermland Opera Orkest in Zweden en dirigeerde het Zomerorkest Nederland!


Meedoen in het DWR-projectorkest onder leiding van deze inspirerende dirigent?

Check het repetitieschema en de informatie. Deelname staat open voor muzikanten van alle leeftijden, zolang er ruimte in de bezetting is. Meld je aan!