Muziekprojecten op maat
Premiere play-in Jacob de Haan

Op 4 november 2017 organiseert Buro Reprise i.s.m. muziekvereniging Oosterbroek in Zuidbroek t.g.v. het 40 jarig jubileum van de vereniging een bijzondere play-in voor hafabra-muzikanten o.l.v. Jacob de Haan!

Jacob de Haan dirigeert Nederlandse premiere van Fellowship!
Met meer dan 100 composities op zijn naam, is Jacob de Haan (Heerenveen, 1959) een van de meest gespeelde hedendaagse componisten in (met name) de wereld van de symfonische blaasmuziek. Daarnaast heeft hij diverse vocale werken gepubliceerd, waar­onder een aantal missen voor koor, blaas­orkest en solisten. In 2003 ontving hij een muziekprijs voor zijn gehele oeuvre uit handen van de regionale zender Omrop Fryslan. Zijn werken voor harmonie, fanfare en brassband worden veelal in opdracht gecomponeerd en over de hele wereld uitgevoerd. Onlangs ontving hij de opdracht om een werk te componeren voor twee verenigingen van Duitse en Franse partnergemeentes. Dit werk, The Fellowship, ging in april 2017 in wereldpremiere. In Nederland zal het werk tot 4 november niet worden uitgegeven of gespeeld, want De Haan dirigeert op 4 november de Nederlandse premiere van deze compositieopdracht namelijk tijdens de premiere play-in in Zuidbroek. Ook ander repertoire van Jacob de Haan zal voor deze play-in geselecteerd worden.

Muziekvereniging Oosterbroek viert jubileum met play-in
Muziekvereniging Oosterbroek telt ongeveer 75 leden en bestaat uit een harmonieorkest o.l.v. Arend Gerds, een B-orkest o.l.v. Ruud Splinter en een slagwerkgroep o.l.v. Richard Gerringa. Leden maken graag samen mooie muziek op een gezellige manier, maar ook om samen beter te worden. Met de premiere play-in op 4 november markeert  de muziekvereniging de onderlinge verbondenheid van de 40-jarige muziekvereniging.

Kijk voor alle informatie over de locatie, en bekijk het dagprogramma (volgt), en meld je aan voor deelname!

Muzikanten uit de wijde regio, ongeacht leeftijd, zijn welkom op de premiere play-in van 4 november.
De (voor)inschrijving verloopt via digitale aanmelding:

  Vooraanmelding muzikant premiere play-in 4 nov 2017 Zuidbroek

  Mijn naam (verplicht)

  Mijn adres (verplicht)

  Mijn postcode en woonplaats (verplicht)

  Mijn emailadres (verplicht)

  Mijn telefoonnummer is

  Ik meld mij hierbij aan als deelnemer in de premiere play-in orkest op 4 november o.l.v. Jacob de Haan in Zuidbroek t.g.v. het 40 jarig jubileum van muziekvereniging Oosterbroek.

  Ik speel in dit premiere play-in orkest graag:
  piccolofluitBes-klarinetEs-klarinetBas-klarinetbugelEs-cornetsopraansaxofoonaltsaxofoontenorsaxofoonbaritonsaxofoonF-hoorntrompetcornettrombonebastrombonefagothobobaritoneufoniumEs-BasBes-Basdrumspercussie

  Ik speel op het niveau van:

  Met deze vrijblijvende vooraanmelding heb ik recht op omzetting naar een definitieve aanmelding, zodra alle details rondom de organisatie bekend gemaakt worden.

  Toelichting: