Muziekprojecten op maat
Vakantieorkest

Hoera, het eerste Drents Vakantieorkest is een feit!

defi logo Drents Vakantieorkest-01

Wat begon als een wild idee naar aanleiding van het Mais & Stro Project, gaan we in de zomer van 2015 “gewoon doen”: samen muziek maken in een groot adhoc-orkest!

We bieden amateurmuzikanten van alle leeftijden op/rond het B-niveau de kans om in de zomervakantieperiode (juli/aug 2015) samen muziek te maken in wekelijkse repetities o.l.v. twee vakbekwame dirigenten. Het vakantieorkest repeteert alléén in de zomerperiode, wanneer de reguliere muziekverenigingen zomerstop houden. We sluiten het af met een tryoutconcert op 19 augustus en trekken Drenthe in op zaterdag 22 augustus voor een concerttournee!

Hoe kan ik me aanmelden? (aanmelding gesloten)

Hoe ziet de orkestsamenstelling eruit?

Wie zijn de dirigenten?

Wanneer (en waar) zijn de repetities?

Welk repertoire staat er op het programma?

Is er een tryout?

Is er een afsluitende concert?

Wie ondersteunen dit project?

Jij wil erbij zijn, maar speelt geen instrument? 

Wie ontwierp het logo?

Wil je eerst meer weten, of heb je op-/aanmerkingen? Mail of bel (06-12787086) gerust!

Logo 200 jaar Drenthe pms rood-zwart

Grondwet van 1815: begrip ‘ Landschap Drenthe’ wordt vervangen door ‘provincie Drenthe’. We zijn trots op deze provincie waar door de jaren heen veel is gerealiseerd, bijvoorbeeld op het gebied van bereikbaarheid, sport, cultuur, natuur, economie en energie.

De provincie Drenthe heeft veel te bieden, nu en in de toekomst en is een provincie om trots op te zijn! 2015 is het jaar van de viering van het 200-jarig bestaan. Voor meer info: www.drenthe.nl/200jaar